Logo no.boatexistence.com

Når er en godt vurdert dyp?

Innholdsfortegnelse:

Når er en godt vurdert dyp?
Når er en godt vurdert dyp?

Video: Når er en godt vurdert dyp?

Video: Når er en godt vurdert dyp?
Video: Раки от Которых Можно Сойти с Ума. Липинские Раки. 54 Рецепта!! N1 в Мире 2024, Kan
Anonim

Generelt har private hjem brønner en tendens til å variere fra 100 til 500 fot i dybde. Imidlertid kan de være mye dypere enn dette i noen tilfeller. Det er til og med noen brønner som går forbi 1000 fots-merket. Den gjennomsnittlige brønndybden i området ditt vil avhenge av flere faktorer.

Hva regnes som en dyp brønn?

Hvis vannspeilet er på 50 fot, kan en dyp brønn være 100 fot dyp. For mange brønner som er boret inn i sand- og grusakviferen, er mengden foringsrør - røret som forer brønnhullet - nesten den samme som dybden på selve brønnen.

Hvor langt nede er en dyp brønn?

De fleste husholdningsvannbrønner varierer fra 100 til 800 fot dyp, men noen få er over 1000 fot dype. Brønnutbyttet kan økes ved å sprenge berggrunnen umiddelbart rundt borehullet og avskjærte bergforkastninger.

Hvordan vet du om en brønn er dyp eller grunn?

Hva er diameteren på brønnforingsrøret ditt? Diameteren på brønnforingsrøret ditt avgjør hvilken type brønnpumpe du trenger. Hvis du ikke har et brønnforingsrør, har du en shallow well. Noen brønnforingsrør er 2 og krever spesi altilbehør med en konvertibel jetbrønnpumpe.

Hvordan vet du om brønnen din er dyp nok?

Vanligvis er det dypt nok til at når vannet trekker ned er det fortsatt rikelig med vann over pumpen. Når vann trekkes ned under pumpenivået, vil pumpen bringe luft inn i systemet i stedet for vann.

Anbefalt: