Logo no.boatexistence.com

Hvorfor bruke flere intelligenser i klasserommet?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor bruke flere intelligenser i klasserommet?
Hvorfor bruke flere intelligenser i klasserommet?

Video: Hvorfor bruke flere intelligenser i klasserommet?

Video: Hvorfor bruke flere intelligenser i klasserommet?
Video: Applying the theory of Multiple Intelligence in our classrooms 2024, Kan
Anonim

Teorien om flere intelligenser er knyttet til multisensorisk læring, som lærer at barn lærer bedre med aktiviteter som involverer mer enn én sans … Hvis et barn har sterk romlig intelligens, men dårlig språklig ferdigheter, for eksempel kan du kanskje bruke styrkene deres til å lære bort vanskelige konsepter.

Hvorfor er flere intelligenser viktige i utdanning?

Teorien om multiple intelligenser bekrefter disse empiriske erfaringene og kan gi lærere et rammeverk og verktøy som gjør at de bedre kan møte behovene til de ulike typene elever som er tilstede i hvert klasserom.

Hvordan hjelper flere intelligenser elevene?

Teorien om flere intelligenser kan trekke elevene tilbake til læring Ved å bruke de forskjellige intelligensene til å undervise i et konsept, får hver av de forskjellige elevene dine en sjanse til å lykkes med å lære. Eleven med styrke i den visuell-romlige intelligensen vil klare seg godt med tegning og puslespill.

Hva er hensikten med multippel intelligens?

Flere intelligenser refererer til en teori som beskriver de forskjellige måtene elevene lærer og tilegner seg informasjon Disse multiple intelligensene spenner fra bruk av ord, tall, bilder og musikk, til viktigheten av sosiale interaksjoner, introspeksjon, fysisk bevegelse og å være i harmoni med naturen.

Hva er virkningen av flere intelligenser i klasserommet?

Elevene viser sin intelligens på forskjellige måter, og gjenkjennelse av flere intelligenser hjelper lærere å vite hvordan de skal presentere informasjon slik at elevene kan behandle den.

Anbefalt: