Logo no.boatexistence.com

Hvilke produkter bruker slavearbeid?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke produkter bruker slavearbeid?
Hvilke produkter bruker slavearbeid?

Video: Hvilke produkter bruker slavearbeid?

Video: Hvilke produkter bruker slavearbeid?
Video: The ReCap | Forced Labor Around the World 2024, Kan
Anonim

Slaveri har blitt knyttet til forsyningskjedene for mange dagligdagse produkter og varer, inkludert sko, elektronikk, kakao og bomull Nestle, Mars og Hershey kommer alle kakao fra Vest-Afrika, der tilfeller av barnearbeid og tvangsarbeid har blitt oppdaget, og fortsatt vedvarer.

Hvilke produkter er laget med slavearbeid?

Kaffe, sukker, ris og bomull er varer som, avhengig av opprinnelsessted, sannsynligvis kan ha blitt produsert med slavearbeid eller barnearbeid. Luksusvarer som sjokolade, safran og gull er ofte tilsmusset av slaveri.

Bruker Starbucks slavearbeid?

Det er Starbucks intensjon å gjøre sine kunder, så vel som andre interesserte forbrukere, oppmerksomme på alt vi gjør for å sikre at blant annet vår forsyningskjede er fri for tvangs- eller menneskehandel.

Hvorfor er Starbucks dårlig for deg?

Vel, for å oppsummere, Starbucks prioriterer en stor hit av koffein fremfor smaken av kaffen De bruker foreldede kaffebønner som er brent til en sprø og skjuler det hele med en blendende utvalg av drinker som er lastet med sukker, fløte og annen søt og kaloririk pynt.

Hvorfor er Starbucks uetisk?

Høsten 2018 publiserte lokale arbeidsinspektører rapporter som knytter Starbucks til en plantasje der arbeidere ble tvunget til å jobbe live og jobbe under skitne forhold. Arbeidere rapporterte døde flaggermus og mus i maten, ingen sanitærsystemer og arbeidsdager som strakte seg fra kl. 06.00 til 23.00.

Anbefalt: