Logo no.boatexistence.com

Hvorfor fungerer ikke kanaliseringstridenten min?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor fungerer ikke kanaliseringstridenten min?
Hvorfor fungerer ikke kanaliseringstridenten min?

Video: Hvorfor fungerer ikke kanaliseringstridenten min?

Video: Hvorfor fungerer ikke kanaliseringstridenten min?
Video: Minecraft Channeling Enchantment #shorts 2024, April
Anonim

Hvorfor fungerer ikke kanaliseringstridenten min? Kanalisering krever tordenvær for å fungere. Men hvis det tordner og treforken din fortsatt ikke vil skape et lynnedslag, sørg for at du treffer en mobb med avstandskastet til en trefork.

Hvordan får jeg kanalisering til å fungere?

Bruk. Kanalisering tilkaller et lyn når en mobb blir truffet av en kastet trefork hvis det for øyeblikket er et tordenvær. Mobben må utsettes for åpen himmel for at fortryllelsen skal fungere.

Hvordan aktiverer jeg trident-kanalisering?

Du kan legge til kanaliseringsfortryllelsen til enhver trefork ved å bruke en fortryllende bord-, ambolt- eller spillkommandoKast så den fortryllede treforken mot en mob i regnet, og se et lyn slå ned mobben like etter at treforken treffer den. Maksimumsnivået for kanaliseringsfortryllelsen er nivå 1.

Hvorfor kan jeg ikke bruke min Riptide-trefork?

Bruk. Tridenter fortryllet med Riptide kan kastes bare når en spiller står i vann , under snøvær i visse biomer, [note 1] eller i regnvær. … Å kollidere med en mobb for å gjøre skade bruker 1 holdbarhet uansett versjon, noe som betyr at en kollisjon på Java Edition skader treforken to ganger.

Fungerer kanalisering på spillere?

Hva gjør kanalisering? Når den brukes på en Trident, lar Channeling-fortryllelsen treforken tilkalle lyn fra himmelen når den kastes mot en mobb. Dessverre fungerer denne fortryllelsen bare når spilleren er inne i et tordenvær Den er imidlertid ekstremt sterk og kan redde spilleren fra vanskelige situasjoner.

Anbefalt: