Logo no.boatexistence.com

Bør cologne påføres hud eller klær?

Innholdsfortegnelse:

Bør cologne påføres hud eller klær?
Bør cologne påføres hud eller klær?

Video: Bør cologne påføres hud eller klær?

Video: Bør cologne påføres hud eller klær?
Video: Why You Should Spray Fragrance On Your Clothing 2024, Juli
Anonim

Duft er vanskelig. Oljene er designet for å bli absorbert og smeltet sammen med hudens naturlige oljer, og skaper din egen unike duft. Det kan ikke skje når du påfører det på klærne dine, så påfør aldri duft på noe annet enn huden din Det betyr at du heller ikke bør spraye den i en sky og gå gjennom den.

Er det bedre å bruke cologne på hud eller klær?

Blir du cologne på klær eller hud? Generelt er huden, i de varme pulspunktene dine, det beste stedet å påføre cologne Ved å gjøre dette kan den også samhandle med de naturlige oljene og kjemikaliene i kroppen din, som kan endre duften litt. Dette er grunnen til at den samme duften kan lukte annerledes på andre mennesker.

Er cologne trygt på huden?

Den gode nyheten er at umiddelbar, irreversibel skade på helsen din forårsaket av engangsbruk av parfyme eller cologne - såk alt "parfymeforgiftning" - er sjelden. Men eksponering for aktuelle dufter kan utløse allergier, hudfølsomhet og forårsake skade over tid.

Hvorfor er cologne dårlig for deg?

Punchline: dufter er svært giftige Dufter inneholder vanligvis ftalater, som er kjemikalier som hjelper duftene å vare lenger. Helserisikoen for ftalater er oppsiktsvekkende og inkluderer kreft, reproduksjons- og utviklingstoksisitet hos mennesker, hormonforstyrrelser, fødselsdefekter og luftveisproblemer.

Er det ille å spraye parfyme direkte på huden?

Hvordan kan parfyme påvirke huden din negativt? «Sprayet direkte på huden, parfyme er så aggressiv at den undergraver hudens evne til å beskytte seg mot UV-skader Det betyr at parfyme-dekket hud blir mer sårbar for solskader og aldrende pigmentering.«

Anbefalt: