Logo no.boatexistence.com

Hvor begynner østlige og nordlige?

Innholdsfortegnelse:

Hvor begynner østlige og nordlige?
Hvor begynner østlige og nordlige?

Video: Hvor begynner østlige og nordlige?

Video: Hvor begynner østlige og nordlige?
Video: Why didn't the USSR annex Eastern Europe after World War 2? 2024, Kan
Anonim

Eastings skrives før Northings. I en 6-sifret rutenettreferanse 123456 er derfor østlig komponent 123 og nordlig komponent er 456, dvs. hvis den minste enheten er 100 meter, refererer den til et punkt 12,3 km øst og 45,6 km nord fra origo.

Kommer østlige eller nordlige først?

Når du gir en firesifret rutenettreferanse, , bør du alltid oppgi østlig nummer først og nordlig nummer nummer to, på samme måte som når du leser en graf på skolen, der du gir x-koordinaten først etterfulgt av y.

Hvor begynner UTM-koordinatene Eastings og Northings?

UTM-rutenett. USGS-kart viser UTM (Universal Transverse Mercator) rutenettet. Dette rektangulære rutenettet har koordinater i meter, i falsk østover fra den sentrale meridianen til en 6° sone (nummerert som starter med 1 ved 177°W og fortsetter østover) og i nord.

Hvor er østingene på et kart?

Et rutenett med firkanter hjelper kartleseren med å finne et sted. De vertikale linjene kalles østings. De er nummererte - tallene øker mot øst. De horisontale linjene kalles nordligere når tallene øker i nordlig retning.

Hvor måles nord?

Den østlige koordinaten til et punkt måles fra falsk opprinnelse 500000 meter vest for den sentrale meridianen til UTM-sonen.

Anbefalt: