Logo no.boatexistence.com

Er jasminhjortsikker?

Innholdsfortegnelse:

Er jasminhjortsikker?
Er jasminhjortsikker?

Video: Er jasminhjortsikker?

Video: Er jasminhjortsikker?
Video: ER | Every Opening Scene (Season 1, Part 1) 2024, Kan
Anonim

Vår innfødte Gelsemium sempervirens (gul sjasmin eller Carolina jessamine) er også veldig velduftende, er eviggrønn, har vakre gule trompetformede blomster og er hjortbestandig.

Er jasminhjort motstandsdyktig?

Trives i full sol til delvis skygge i fruktbar, godt drenert jord. Beskytt mot kald vind. Tørketolerant en gang veletablert. Sjukdomsbestandig, hjortbestandig, Star Jasmine er en ideell plante for nybegynnere i hagearbeid.

Spiser hjort sjasminblomster?

Spiser hjort sjasmin? Absolutt ikke Derfor er sjasmin en flott hjortebestandig plante å vokse. Du vil også nyte det faktum at mange sjasminarter og -varianter som den konfødererte sjasminen er tørketolerante, sykdoms- og skadedyrfrie, og krever nesten ikke vedlikehold.

Hvilke dyr spiser sjasmin?

A: Hjort og kaniner spiser kanskje sjasminen. Jeg tror ikke en frysing vil drepe etablerte Texas-rangers (Texas-salvie, Leucophyllum frutescens). Kaldt, vått vær kan oppmuntre planter til å slippe blader midlertidig. Disse lavvannsbuskene med gråblader kan også miste løvverk i dårlig drenerende jord.

Hvilke blomster vil ikke rådyr plage?

påskeliljer, revehansker og valmuer er vanlige blomster med en giftighet som rådyr unngår. Rådyr har også en tendens til å vende nesen opp mot duftende planter med sterke dufter. Urter som salvie, prydsalvia og lavendel, samt blomster som peoner og skjeggete iris, er bare "stinkende" for rådyr.