Logo no.boatexistence.com

Hvorfor vil polkadot mislykkes?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor vil polkadot mislykkes?
Hvorfor vil polkadot mislykkes?

Video: Hvorfor vil polkadot mislykkes?

Video: Hvorfor vil polkadot mislykkes?
Video: Was I Wrong About The Polkadot Parachains? 2024, Kan
Anonim

Relékjeden vil ha maksim alt 100 spor for Parachain. Det er begrenset av design for å skape en falsk knapphet. Av 100 er få reservert for Parathreads og andre dedikerte broer (Bitcoin). Derfor kan ikke Polkadot koble alle blokkjedeprosjektene der ute til ett nettverk

Er Polkadot en Shitcoin?

I følge listen og konteksten var den nye "shitcoinen" han refererte til Polkadot. … I følge det offisielle nettstedet er Polkadot en desentralisert Web 3.0 blockchain interoperabilitetsplattform.

Er Polkadot verdt å kjøpe?

Mens Polkadot har mange prosjekter i pipelinen, vil det ta litt tid før denne nye kryptovalutaen ser ekte suksess. Den gode nyheten er at den har allerede pengeverdi i utveksling, noe som gjør den til en krypto verdt å se.

Kan Polkadot nå 1000?

Ja, Polkadot kan nå $1000, men ikke i 2021 eller 2022. En tusen dollar Polkadot vil ha en markedsverdi på over $1 billion, noe som er urealistisk inntil Bitcoin får betydelig større, noe som gir Polkadot mer plass til å vokse. Men at Polkadot når $1000 et sted mellom 2025 og 2030 er svært realistisk.

Er det en god idé å satse Polkadot?

Det som er bra med å satse Polkadot er at det er nesten utelukkende passiv inntekt. Når du har satt inn og låst inn innsatsen din, begynner du å tjene.

Anbefalt: