Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer sveiser?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer sveiser?
Hvordan fungerer sveiser?

Video: Hvordan fungerer sveiser?

Video: Hvordan fungerer sveiser?
Video: Sveis | MIG/MAG | del 1 | Grunnleggende info. & hvordan stille inn spenning og mating 2024, Juli
Anonim

Sveising fungerer ved å sammenføye to materialer uten et separat bindemateriale. I motsetning til lodding og lodding, som bruker et bindemiddel som har et lavere smeltepunkt, føyer sveising de to arbeidsstykkene direkte sammen.

Hva er sveiseprosessen?

Sveising er en fabrikasjonsprosess der to eller flere deler smeltes sammen ved hjelp av varme, trykk eller begge deler for å danne en skjøt ettersom delene avkjøles Sveising brukes vanligvis på metaller og termoplast, men kan også brukes på tre. Den ferdige sveisede skjøten kan refereres til som en sveising.

Hvordan sveises metall?

Metallsveising innebærer oppvarming av hovedmateriale av metall, som deretter smelter og kombineres med andre materialer for å lage en sterk sveiseskjøt. En høy temperatur leveres til arbeidsområdet, noe som skaper en pool av smeltet materiale som kjøles ned for å danne en fuge.

Hvordan fungerer et sveiseverktøy?

Elektrisiteten du lager ved å trekke i elektrodeledningen er det som skaper lysbuen som hele prosessen er oppk alt etter. Når lysbuen genereres, smelter materialet du sveiser og - hvis du brukte dem - vil fyllmaterialene hjelpe stykkene til å smelte sammen til ett solid stykke.

Hva gjør sveiser?

Sveising er en fabrikasjonsprosess som sammenføyer materialer, vanligvis metaller eller termoplaster, ved å bruke høy varme for å smelte delene sammen og la dem avkjøles, noe som forårsaker fusjon Sveising er forskjellig fra metallsammenføyningsteknikker med lavere temperatur som lodding og lodding, som ikke smelter grunnmetallet.

Anbefalt: