Logo no.boatexistence.com

Hva er oldenlandia-vann?

Innholdsfortegnelse:

Hva er oldenlandia-vann?
Hva er oldenlandia-vann?

Video: Hva er oldenlandia-vann?

Video: Hva er oldenlandia-vann?
Video: The Water You Drink Is More Than 4.6 Billion Years Old! 2024, April
Anonim

HSC Sparkling Oldenlandia Water (SOW) er produsert fra planteekstrakt Vanligvis kjent som Hedyotis corymbosa eller Oldenlandia corymbosa, denne planten brukes til kinesisk medisin. … Oldenlandia Sparkling Water har vært på markedet i mer enn et tiår og er godt mottatt av de generelle forbrukerne.

Hva er Oldenlandia Water godt for?

Oldenlandia diffusa, en urt som er utbredt i Øst-Asia og Sør-Kina, brukes i tradisjonell kinesisk medisin for å fjerne "varme" og for å eliminere "toksiner". Den brukes i kombinasjon med andre urter for behandling av hepatitt, slangebitt (1), og svulster i lever, lunge, mage (1), og rektum (2)

Er Oldenlandia vannkjøling?

3) Oldenlandia-vann

Urten antas også å fjerne varme og lindre toksisitet. Hvis du bestiller denne drinken på en kaffebar, ikke bli overrasket om du blir spurt om du vil tilsette s alt. Det antas å hjelpe til med å kurere sår hals og betraktes som en "kjølende" mat

Hva er Oldenlandia Water laget av?

Laoshan Oldenlandia mineralvann er laget med oldenlandia diffusa, også k alt snake-needle grass eller bai hua she she cao, en urteegenskap som finnes i flere tradisjonelle kinesiske medisiner.

Hva er Bai Hua She She Cao?

Bai Hua She She Cao fordeler fordøyelsessystemet, støtter sirkulasjonssystemet, øker immunforsvaret og fordeler urinsystemet. Den inneholder smertestillende, antibakterielle, antivirale og vanndrivende egenskaper.

Anbefalt: