Logo no.boatexistence.com

Hvilken er bedre svart eller brun mulch?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre svart eller brun mulch?
Hvilken er bedre svart eller brun mulch?

Video: Hvilken er bedre svart eller brun mulch?

Video: Hvilken er bedre svart eller brun mulch?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Brun mulch er en fin touch til enhver plen og hage, og dens naturlige farge får både lyse og mørkere planter til å virke levende når de settes sammen. … I kjøligere områder av landet fungerer black mulch bra, men varmt klima passer ikke like godt sammen med svart mulch, da det kan påvirke planteveksten.

Hvilken farge mulch blekner minst?

Fasing. Vanlig mulch blir en nyanse av grå når den blekner i solen. Faktisk, på så lite som en til to måneder, kan vanlig, ikke-farget brun mulch bli grå. I mellomtiden kan fargede brune mulcher eller svarte mulcher vare i minimum ett år, og i noen produkter lenger med lite fargetap.

Hvilken fargedekke er best?

Rød mulch er en ideell løsning hvis hjemmet, plantene og landskapet ditt har lysere farger, siden det er bedre kontrast. Det gir også et godt valg for de med en steinhage. Brun mulch er et nøytr alt valg som mange huseiere velger.

Hva er g alt med svart mulch?

Denne fargede tremulden brytes ikke ned for å berike jorden slik god dekkmateriale burde. I stedet leker det fargestoffet sammen med mulige forurensninger ( krom, kobber, arsen og andre) inn i jorda og skader eller dreper nyttige jordbakterier, insekter, meitemark og noen ganger selve plantene.

Hva er fordelene med svart mulch?

Sort mulch kan også beskytte jorda mot erosjon, holde jordbårne sykdommer i sjakk, holde jordtemperaturen jevn og holde plantene rene. Mulches brytes sakte ned, og tilfører næring til jorden over tid. I tillegg kan svart mulch legge til visuell interesse for landskap, og legge til estetisk naturlig skjønnhet.

Anbefalt: