Logo no.boatexistence.com

Hva videresendes for levering dhl?

Innholdsfortegnelse:

Hva videresendes for levering dhl?
Hva videresendes for levering dhl?

Video: Hva videresendes for levering dhl?

Video: Hva videresendes for levering dhl?
Video: DEATH STRANDING часть10 2024, April
Anonim

I hovedsak pakken din, dvs. sendes videre til en annen adresse enn den som opprinnelig var oppført. … Pakken ble sendt til feil adresse eller postnummer av avsenderen. Du, som mottaker, eller personen du sender pakken til har flyttet og søkt om adresseendring eller oppgitt videresendingsadresse.

Hva betyr videresending for levering i DHL-sporing?

Videresendt for levering – gode nyheter, pakken din vil snart bli levert når du ser denne meldingen.

Hvor lenge videresendes DHL for levering?

Vennligst husk at leveringstidene kan variere avhengig av produktet/tjenesten som er valgt og opprinnelses-/destinasjonsrelasjonen; fra 2-3 dager for naboland og opptil 20 dager for land med lange avstander.

Hvem videresender DHL pakker til?

Siden 2003 har posttjenesten levert siste mil for DHL i over 20 000 postnumre over hele landet gjennom sin Pakkevalg-tjeneste. Denne utvidelsen gjør USPS til den eksklusive leverandøren av leveringstjenester til DHL for 3 600 av landets 46 000 postnumre gjennom bruk av Priority Mail og Pakkevalg-tjenesten.

Hva betyr det når en forsendelse videresendes?

Hva betyr videresending for levering? Dette betyr at pakken du ventet på, har blitt sendt til en ny adresse. Den kommer opp som et varsel når du skriver inn sporingskoden på USPS-nettstedet.

Anbefalt: