Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er sagnomsuste passasje så bra?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er sagnomsuste passasje så bra?
Hvorfor er sagnomsuste passasje så bra?

Video: Hvorfor er sagnomsuste passasje så bra?

Video: Hvorfor er sagnomsuste passasje så bra?
Video: Собаку бросили в лесу с коробкой макарон. История собаки по имени Ринго. 2024, Kan
Anonim

Det får bare grunnleggende land. Enda viktigere, det gir Field-dekk umiddelbare zombier, slik at den kan gjenoppbygges fra sweepere enda raskere. Det er et fint kort, flott for standard og anstendig for EDH. Moderne/legacy/vintage kommer til å kjøre henting eller Vista.

Hva er vitsen med sagnomsuste tekster?

Det er god støtte for flerfargede kortstokker som kan ha problemer med å få orden på mana-basen, og det er en god måte å oppmuntre til flerfargede kortstokker uten at formatet dreier seg mer om sjokk lander enn de vanligvis gjør.

Er sagnomsuste passasje bedre enn Evolving Wilds?

Fabled Passage er strengt bedre enn Evolving Wilds og Terramorphic Expanse.

Er sagnomsuste passasje bra i Commander?

6 – Fabled Passage

Fabled Passage er kanskje ikke det mest spennende kortet, men det betyr ikke at det er ikke bra. I Commander-dekk vil det være ganske enkelt å ha fire land tot alt, og det er (for det meste) greit å ha et grunnleggende land inn på slagmarken tappet.

Hvordan bruker du fabeltekst?

Sacrifice Fabled Passage: Søk i biblioteket ditt etter et grunnleggende landkort, legg det på slagmarken som du trykker på, og bland deretter biblioteket ditt Hvis du så kontrollerer fire eller flere land, må du løsne det landet. Proff-tips! Dette unike landet har bidratt til å holde sammen manabaser av standarddekk.

Anbefalt: