Logo no.boatexistence.com

Er regnskapsførere trygge mot automatisering?

Innholdsfortegnelse:

Er regnskapsførere trygge mot automatisering?
Er regnskapsførere trygge mot automatisering?

Video: Er regnskapsførere trygge mot automatisering?

Video: Er regnskapsførere trygge mot automatisering?
Video: Will Accounting be Automated? (Accounting Automation / Accounting Automated Explained) 2024, Kan
Anonim

Med et mer optimistisk syn spådde en studie fra Brookings Institution at yrker med en høy prosentandel av repeterende oppgaver kan ha en høy risiko for automatisering, mens de som krever et høyt utdanningsnivå - somregnskapsførere - vil være ganske trygge

Vil automatisering erstatte regnskapsførere?

Konklusjon. Menneskelige regnskapsførere trenger ikke å bekymre seg for å bli erstattet av AI-teknologi og automatisering. Ja, pliktene dine kan endre seg og du må kanskje tilpasse deg, men det er en del av hver jobb. AI-teknologi kan faktisk gjøre jobben din enklere på noen måter.

Kan regnskapsførere fases ut?

Kort sagt, no Men én ting er sikkert, regnskapsførerens rolle er i endring. Åtte av 10 spurte regnskapsførere er svært klar over at rollen har endret seg i løpet av de siste fem til ti årene, og nesten halvparten er bekymret for at de kommer til å bli etterlatt fordi de ikke har de rette ferdighetene.

Er regnskap en døende karriere?

Regnskap er ikke et døende felt, rollen som regnskap er fortsatt etterspurt. Det er anslått at sysselsettingen vil vokse med 4 prosent fra 2019 til 2029. Etterspørselen etter regnskapsførere er nært knyttet til økonomien, ettersom økonomien vokser, vil behovet for regnskapsførere for å utarbeide, avstemme og sende regnskaper.

Kan du bli millionær ved å være regnskapsfører?

Regnskapsførere blir vanligvis ikke millionærer, men det er mulig. Generelt sett, for å gjøre det, må du enten jobbe deg opp til finansdirektør i et veldig stort selskap, jobbe deg opp til partner i et stort regnskapsfirma, eller åpne ditt eget regnskapsfirma og gjøre det veldig bra gjennom årene.

Anbefalt: