Logo no.boatexistence.com

Hvem er dataannotator?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er dataannotator?
Hvem er dataannotator?

Video: Hvem er dataannotator?

Video: Hvem er dataannotator?
Video: Entity Relationship Diagram (ERD) Tutorial - Part 2 2024, Juli
Anonim

Datakommentarer hjelp med å kategorisere innhold. De kan jobbe med ting som videoer, annonser, fotografier og annet materiale. De vurderer innholdet og legger så tagger til innholdet. Dette hjelper gruppere informasjon eller materiale etter relevans.

Hva menes med dataannotator?

Datamerking er ganske enkelt prosessen med å merke informasjon slik at maskiner kan bruke den Det er spesielt nyttig for overvåket maskinlæring (ML), der systemet er avhengig av merkede datasett for å behandle, forstå og lære av inputmønstre for å komme frem til ønskede resultater.

Hva betyr annotator?

Definisjoner av annotator. en kommentator som skriver notater til en tekst. type: kommentator, observatør. en ekspert som observerer og kommenterer noe.

Hvorfor merker vi data?

Videokommentar

Menneskekommentarerte data er nøkkelen til vellykket maskinlæring Mennesker er rett og slett bedre enn datamaskiner til å håndtere subjektivitet, forstå intensjoner og takle tvetydighet. For eksempel, når man skal avgjøre om et søkemotorresultat er relevant, er det nødvendig med innspill fra mange mennesker for å oppnå konsensus.

Hva er merknadsoppgaver?

Oppgaven er å kommentere dokumenter med argumenter Et argument er en uttalelse for eller imot noe. For eksempel er et argument for «vindturbiner» at de «generer strøm», og et argument mot er at «de er dyre» eller «de genererer støy».

Anbefalt: