Er erianas løfte bra?

Innholdsfortegnelse:

Er erianas løfte bra?
Er erianas løfte bra?

Video: Er erianas løfte bra?

Video: Er erianas løfte bra?
Video: Сбросьте лишний жир и увеличьте бюстгальтер за 14 дней🔥 Начинающие упражнения и массаж 2024, Oktober
Anonim

Eriana's Vow er et merkelig våpen. Det er en håndkanon som Spar Ess, men den skyter veldig sakte og bruker spesiell ammunisjon. Eriana's Vow gir et alvorlig slag, og gir massevis av hodeskuddskader hvis du kan holde deg nøyaktig. … Erianas er ikke et flott våpen for raid eller sjefer, men det er viktig for å ta ned mini-sjefer.

Er Erianas løfte godt Reddit?

absolutt ja! Absolutt verdt det. Men hvis det gir deg det Catalyst-oppdraget, så stort Oof. Pistolen er flott og er enda bedre med katalysatoren, men ja, det katalysatoroppdraget er en stor turn off.

Er Erianas løftekatalysator verdt det?

Det kan være vanskelig å låse opp Eriana's Vow-katalysator, men det er vel verdt detGjennomsnittlig fremgang er under én prosent for hver kamp, og det er derfor det anbefales å få Premium Season Pass for å øke progresjonen. En måte å få fart på progresjonen er gjennom svidde kamper.

Skal jeg få Erianas løfte eller bastion?

Bastion er bedre for PvP. Eriana's har en gimmick der våpeninteresserte vil få pistolen til å OHK på et hodeskudd, men du kan like gjerne bruke en snikskytter på det tidspunktet.

Er anarki fortsatt bra Destiny 2?

Den store hiten lander riktignok på Destiny 2s beste PvE-pistol: Anarchy. … Så Anarchy er bra for å håndtere både svermer av mobber og sjefer. Men det er ikke alt. Fordi den tar skade over tid, er den også utrolig trygg og enkel å bruke i avansert innhold.

Anbefalt: