Logo no.boatexistence.com

Vil pptx fungere på Windows?

Innholdsfortegnelse:

Vil pptx fungere på Windows?
Vil pptx fungere på Windows?

Video: Vil pptx fungere på Windows?

Video: Vil pptx fungere på Windows?
Video: Топ 5 скрытых полезных программ Windows 10 2024, Kan
Anonim

Du kan åpne PPTX-filer med Microsoft PowerPoint i Windows og macOS. PowerPoint er det beste programmet for å åpne PPTX-filer fordi det fullt ut støtter formateringen av presentasjonene, som inkluderer plassering av tekst, lysbildeoverganger og effekter, bilder og former.

Hvordan åpner jeg en PPTX-fil i Windows 10?

Åpne en presentasjon som en mappe

  1. Klikk presentasjonen du ønsker, høyreklikk på den, og klikk deretter Gi nytt navn.
  2. Endre filtypen (. pptx) til. …
  3. Dobbeltklikk på den zippede filen for å åpne et Explorer-vindu for innholdsfilene.

Hvordan åpner jeg en PPTX-fil på PC-en min?

En PPTX-fil er en Microsoft PowerPoint Open XML-presentasjonsfil. Åpne en med PowerPoint Viewer eller PowerPoint, Google Slides eller et annet Office- alternativ. Konverter til PDF, ODP og andre med de samme programmene eller bruk en konverter som Zamzar.

Hvorfor kan jeg ikke åpne en PPTX-fil?

PPTX Filen åpnes ikke på grunn av PowerPoint-sikkerhetsinnstillinger. Hvis du har lastet ned PPTX-filen fra noen usikrede kilder, kan det hende at filen ikke er tilgjengelig fordi den er blokkert PowerPoint-applikasjonen har en sikkerhetsprotokoll som lar brukere blokkere PPT-filen, hvis den er lastet ned fra en usikret kilde.

Hvordan åpner jeg en PPTX-fil uten Microsoft Office?

Hvis du ikke har PowerPoint installert på datamaskinen din, kan du fortsatt åpne og se PowerPoint-presentasjoner ved å bruke PowerPoint for nettet eller PowerPoint på mobilenheten din. Hvis du har Windows 10 på datamaskinen, kan du installere PowerPoint Mobile for å se presentasjoner.

Anbefalt: