Logo no.boatexistence.com

Hva gjør sweeping edge i minecraft?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør sweeping edge i minecraft?
Hva gjør sweeping edge i minecraft?

Video: Hva gjør sweeping edge i minecraft?

Video: Hva gjør sweeping edge i minecraft?
Video: How to Get and Use Sweeping Edge Enchantment in Minecraft! | Easy Minecraft Tutorial 2024, Kan
Anonim

Sweeping Edge øker skaden som gis til mobs av hvert treff fra et sweep-angrep til 50%/67%/75% av sverdets angrepsskade for nivå I/II/ III.

Er skarphet eller sveipekant bedre?

Fortryllelsen med skarphet er en av de mest elskede fortryllelsene når det gjelder å oppgradere diamantsverdet ditt. Mens den feiende kanten bare øker skaden på sveipeangrepet, øker fortryllelsen av skarphet grunnskaden. Dette betyr at du vil gjøre mer skade på alt.

Er Sweeping edge bra for PVP?

Well in player vs player PVP sweeping edge er kanskje ikke så mye nyttig ettersom den brukes til å drepe et stort antall fiender i ett slag. … Med en feiende kant kan du treffe 10 fiender i stedet for 1. Den feiende angrepsfunksjonen er bare tilgjengelig i Java- og Bedrock-utgavene.

Hvor mye ekstra skade gjør feiekanten?

Sweeping Edge øker skaden som gis til mobs av hvert treff fra et sveipeangrep til 50%/67%/75% av sverdets angrepsskade for nivå I/II/ III.

Hva er det sterkeste våpenet i Minecraft 2021?

Netherite Sword

Netherite Swords ble introdusert i Netherite-oppdateringen og også et av de beste våpnene i Minecraft i 2021. Den kan oppgraderes fra et Diamonds Sword, og gir opptil 8 skader uten fortryllelse. Den har også mer holdbarhet enn Trident. Imidlertid kan Netherite være vanskelig å finne i Nether.

Anbefalt: