Logo no.boatexistence.com

Hva er en smoothie bowl?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en smoothie bowl?
Hva er en smoothie bowl?

Video: Hva er en smoothie bowl?

Video: Hva er en smoothie bowl?
Video: Matambassadør Emilie Nereng: Hva inneholder smoothie bowl'n! 2024, Kan
Anonim

Den siste trenden innen renset mat: Smoothieboller. … "Smoothieboller er i hovedsak mer næringsrike smoothies, tykke nok til å spises med en skje og ofte toppet med frukt, nøtter, frø, müsli eller granola," forklarer McKel Hill, MS, RD, og skaperen av den plantebaserte, hele matbloggen Nutrition Stripped.

Hva er forskjellen mellom en smoothie og en smoothie Bowl?

Hva er hovedforskjellen mellom en smoothie og en smoothie bowl? En smoothie nippes gjennom et sugerør, mens en smoothiebolle har en tendens til å være litt tykkere i konsistensen Dette gir mulighet for en fornuftig dryss av pålegg, et pluss fordi bildene så mer ut som iskrem og mindre liker å spise sunt.

Hva er formålet med en Smoothie Bowl?

På grunn av den tykke konsistensen er smoothieboller designet for pålegg, ettersom deres tette konsistens holder til solide ingredienser som nøtter og granola, som tilfører crunch og tekstur samtidig som de gir holdbarhet energi, sunt fett og protein for å holde deg mett hele dagen.

Er smoothieboller bra for deg?

Smoothieboller kan være en god kilde til fiber, protein, sunt fett og karbohydrater for å starte dagen eller hjelpe deg med å fylle bensin etter en treningsøkt. Men de kan fort bli til kaloririke sukkerbomber hvis du ikke er forsiktig.

Er en smoothie bowl bare en smoothie?

Smoothieboller, i tilfelle du ikke er kjent, er bare smoothies som du legger i en bolle og deretter topper med kunstferdig utstilte frukter, nøtter og hva du ellers tror ville se pen ut.

Anbefalt: