Logo no.boatexistence.com

Hvem er batman hinsides?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er batman hinsides?
Hvem er batman hinsides?

Video: Hvem er batman hinsides?

Video: Hvem er batman hinsides?
Video: ЛУЧШАЯ ПОДРУГА против МОЕГО ПАРНЯ! Дочка СТРАШНОГО КЛОУНА и Харли Квинн – Лучшие подруги! 2024, Juli
Anonim

Terry McGinnis er hovedpersonen i TV-serien Batman Beyond. År etter Bruce Waynes pensjonisttilværelse som Batman, overtok han rollen som New Gotham City under mentorskapet til forgjengeren.

Hvem blir Batman Beyond?

I den aller første episoden av Batman Beyond ser vi hvordan Terry McGinnis møter sin mentor Bruce Wayne, og blir arvingen til Batman, rundt tjue år frem i tid.

Er Tim Drake Batman Beyond?

Du kjenner kanskje Tim Drake som Robin eller til og med Red Robin, men mange vet ikke at han er den eneste andre personen som har på seg Batman Beyond-drakten.

Er Matt McGinnis Bruce Waynes sønn?

Matt McGinnis ble designet med et yngre utseende til Batman (Terry McGinnis) som førte til at håret deres hadde samme stil og farge. Det ble senere bemerket at dette betydde at begge sønnene til to rødhårede hadde svart hår. Dette gir senere mening når Batman (Bruce Wayne) blir avslørt for å være deres biologiske far

Er Batman Beyond Robin?

Matthew McGinnis ble laget for TV-serien Batman Beyond. I DC Animated Universe var Matthew den yngre broren til Terry som også er beskytter av Gotham City. Senere ble Matthew avslørt for å være den neste Robin, med kallenavnet Robin Beyond som hjelper broren sin i fremtiden som sidespark.

Anbefalt: