Logo no.boatexistence.com

Hadde Margie vanlige dager?

Innholdsfortegnelse:

Hadde Margie vanlige dager?
Hadde Margie vanlige dager?

Video: Hadde Margie vanlige dager?

Video: Hadde Margie vanlige dager?
Video: СЕРИАЛ. Убийца никак не угомонится. Загадочные убийства автостопщиц. Серия 4. НЕРАЗГАДАННЫЕ ТАЙНЫ 2024, Kan
Anonim

Svar: Ja, Margie hadde vanlige dager og timer på skolen fordi moren hennes hadde en sterk tro på at læring på vanlige timer hjalp små jenter til å lære bedre. Mekanikklæreren var alltid tilgjengelig til samme tid hver dag unntatt lørdager og søndager.

Hvordan beskriver Tommy den gamle typen skole?

Tommy sier at den gamle typen skole hadde en spesiell bygning og alle barna gikk der. De hadde en lærer, som var en mann. De studerte alle sammen og lærte det samme. … Tommy beskriver den gamle typen lærere som levende mennesker som ikke bodde i huset.

Hva er hovedtrekkene til de mekaniske lærerne og skolestua som Margie og Tommy har?

Margie og Tommy hadde mekaniske lærere. De hadde store svarte skjermer der alle leksjonene ble vist og spørsmål ble stilt De hadde en plass der elevene skulle legge inn lekser og prøveoppgaver. De måtte skrive svarene sine i en punch-kode og mekanisk lærer regnet ut karakterene umiddelbart.

Hadde Margie vanlige dager og åpningstider?

Svar: Ja, Margie hadde faste dager og timer på skolen fordi moren hennes trodde at læring på vanlige timer hjalp små jenter til å lære bedre. Så den mekaniske læreren hennes slo seg alltid på til samme tid hver dag unntatt på lørdager og søndager.

Hvor mange dager gikk Margie på skolen i løpet av en uke?

Svar: Skolen hennes var alltid åpen, sju days i løpet av en uke. Læreren til Margie var alltid på samtidig unntatt helgene, fordi moren mente at vanlige studietimer gir bedre læring.

Anbefalt: