Logo no.boatexistence.com

Skal jeg aktivere fips for det trådløse nettverket mitt?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg aktivere fips for det trådløse nettverket mitt?
Skal jeg aktivere fips for det trådløse nettverket mitt?

Video: Skal jeg aktivere fips for det trådløse nettverket mitt?

Video: Skal jeg aktivere fips for det trådløse nettverket mitt?
Video: Hvordan endre passord på ditt trådløse nettverk 2024, Juli
Anonim

Windows har en skjult innstilling som bare vil aktivere myndighetssertifisert "FIPS-kompatibel" kryptering. Det kan høres ut som en måte å øke PC-ens sikkerhet på, men det er det ikke. Du bør ikke aktivere denne innstillingen med mindre du jobber i regjeringen eller trenger å teste hvordan programvaren vil oppføre seg på offentlige PC-er.

Skal FIPS være aktivert?

Det skal ikke være nødvendig å aktivere FIPS på databaseserverens operativsystem, da krypteringen skjer mellom applikasjonen og databasen, ikke mellom operativsystemene. Data blir derfor kryptert før de når databasen.

Hvorfor er FIPS viktig?

Hvorfor er FIPS 140-2 viktig? FIPS 140-2 er betraktes som standarden for sikkerhet, den viktigste standarden for det offentlige markedet, og kritisk for ikke-militære offentlige etater, offentlige entreprenører og leverandører som samarbeider med offentlige etater.

Hvordan kan jeg omgå FIPS?

I Sikkerhetsinnstillinger, utvid Lokale retningslinjer, og klikk deretter Sikkerhets alternativer. Under Policy i høyre rute, double-klikk Systemkryptografi: Bruk FIPS-kompatible algoritmer for kryptering, hashing og signering, og klikk deretter Deaktivert.

Hva er FIPS-modus?

FIPS ( Federal Information Processing Standards) er et sett med standarder som beskriver dokumentbehandling, krypteringsalgoritmer og andre informasjonsteknologistandarder for bruk i amerikanske ikke-militære offentlige etater og av Amerikanske offentlige entreprenører og leverandører som samarbeider med byråene.

Anbefalt: