Logo no.boatexistence.com

Regner det i Dubai?

Innholdsfortegnelse:

Regner det i Dubai?
Regner det i Dubai?

Video: Regner det i Dubai?

Video: Regner det i Dubai?
Video: ПРЕЖДЕ ЧЕМ СОЗДАВАТЬ БИЗНЕС В ДУБАЙ 2024, Kan
Anonim

Regnvær i Dubai er sjelden og varer ikke i en lang periode. Det regner stort sett i vinterperioden mellom november og mars i form av korte regnskyll og en og annen tordenvær. I gjennomsnitt faller regn bare 25 dager i året.

Hva er den mest regnfulle måneden i Dubai?

februar er Dubais våteste måned med et gjennomsnitt på 35 mm nedbør, mens juni regnes som den tørreste måneden med lite eller ingen nedbør.

Har de vinter i Dubai?

Dubais vær er varmt hele året med to forskjellige sommer- og vintersesonger. De laveste gjennomsnittstemperaturene er rundt 20⁰C i januar, mens sommermånedene (mellom juni og august) har gjennomsnitt på rundt 30⁰C.

Regner det på arabisk?

Nedbør i ørkenen er gjennomsnittlig mindre enn 4 tommer (100 mm) i året, men kan variere fra 0 til 20 tommer (0 til 500 mm). Innendørs himmel er vanligvis klar, bortsett fra periodisk vinterregn, vårdis eller støvstormer.

Hva er den beste måneden å reise til Dubai?

Den beste tiden å besøke Dubai er i september og april, når det er sol, men ikke for varmt. Mens mye av den nordlige halvkule er innpakket for vinteren i denne perioden, fortsetter byen å tilby lyse himmel og lune temperaturer. Temperaturene stiger fra mai til august, så hotellprisene synker og folkemengdene sprer seg.

Anbefalt: