Logo no.boatexistence.com

Blir pandoraringene anløpet?

Innholdsfortegnelse:

Blir pandoraringene anløpet?
Blir pandoraringene anløpet?

Video: Blir pandoraringene anløpet?

Video: Blir pandoraringene anløpet?
Video: Cleaning My EXTREMELY TARNISHED Pandora Jewelry At Home 2024, Kan
Anonim

PANDORA-smykkene dine bør til enhver tid håndteres med forsiktighet. Alt sterlingsølv vil anløpe over tid, men det vil skje mye raskere når det kommer i kontakt med stoffer som parfyme, s alt luft, svovel, hudkremer, hårspray, klor og sur hud-ph. … Anløp er derfor ikke en produksjonsfeil.

Gjør Pandora-ringene fingeren grønne?

Siden Pandora Rose er rik på kobberinnhold, kan noen mennesker oppleve en grønn misfarging av huden forårsaket av en kjemisk reaksjon mellom syrer i huden og metallet i smykket stykke eller en reaksjon mellom metallet og et annet stoff på hånden, for eksempel en lotion.

Blir Pandora-ringer ødelagt i vann?

Vi anbefaler at kunder fjerner Pandora-smykkene før de legger seg, dusjer, svømmer eller deltar i fysisk aktivitet. Smykkene dine må ikke utsettes for klor eller s altvann, da dette vil matte utseendet.

Er Pandora-ringene av god kvalitet?

Pandora er nesten helt sikkert det beste merket for sjarmarmbånd. De er for det meste sterlingsølv og tilbyr unike design du ikke finner andre steder. Når det kommer til deres andre produkter, mangler imidlertid Pandora. De fleste ringene, halskjedene og øredobbene de selger er lav kvalitet og overpriset

Hvorfor blir Pandora-ringene svarte?

Å bli utsatt for fuktighet, hud og luft forårsaker en kjemisk reaksjon som gradvis over tid oksiderer sølvmetallet som gjør det fra skinnende sølv til en lys gul/sølvfarge. Hvis du ikke rengjør brikkene ordentlig etter at dette har skjedd, vil den gule fargen igjen gradvis bli svart.

Anbefalt: