Logo no.boatexistence.com

Kan du dø av beinbrudd?

Innholdsfortegnelse:

Kan du dø av beinbrudd?
Kan du dø av beinbrudd?

Video: Kan du dø av beinbrudd?

Video: Kan du dø av beinbrudd?
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, Kan
Anonim

Så mange som 20 prosent kan dø, men de fleste kan reddes med rask behandling. Alvorlig dengue er fortsatt en ledende årsak til sykehusinnleggelse og død for barn i Asia og Latin-Amerika.

Er beinbruddsfeber dødelig?

Det kan forårsake høy feber, hodepine, utslett og smerter i hele kroppen. Selv om denguefeber kan være veldig smertefullt, det er vanligvis ikke dødelig De fleste som får det, begynner å føle seg bedre etter flere dager og blir helt friske i løpet av et par uker. Denguefeber er vanlig i tropiske og subtropiske klima.

Kan du overleve denguefeber?

Prognosen for denguefeber er vanligvis god. De verste symptomene på sykdommen varer vanligvis én til to uker, og de fleste pasienter vil bli helt friske innen flere uker. Typisk dengue er dødelig i mindre enn 1 % av tilfellene; men dengue hemorragisk feber er dødelig i 2,5 % av tilfellene.

Hvordan dreper denguefeber deg?

Denguefeber smitter via bitt av mygg som bærer virusene. Det er en ubehagelig sykdom som kan forårsake høy feber, sterk hodepine og ledd- og muskelsmerter. Men hos noen mennesker kan det også føre til at små blodårer lekker, noe som kan føre til svikt i sirkulasjonssystemet, sjokk og død.

Hva er dødsraten for denguefeber?

Bakgrunn. Denguefeber er endemisk i de fleste deler av tropene med en betydelig dødelighet på 1–5%.

Anbefalt: