Logo no.boatexistence.com

Skal jeg beholde excalibur?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg beholde excalibur?
Skal jeg beholde excalibur?

Video: Skal jeg beholde excalibur?

Video: Skal jeg beholde excalibur?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Min erfaring er at yes vanlig Excal er verdt å beholde, selv om det er av noe nisjemessige årsaker. Umbra har 3 polariteter som bare fungerer for de 3 modsene han kom med.

Skal jeg selge Excalibur hvis jeg har Umbra?

Hvis du har Umbra, så , er det objektivt sett ingen grunn til å beholde vanlig Excal i tillegg til mote eller sentimental verdi.

Er Excalibur en god Warframe?

Excalibur er spillets signatur Warframe med god grunn - han er en startramme som skaleres godt inn i omtrent alle aktiviteter i spillet. Han er en stor skadedealer med solid publikumskontroll som åpner fiender for nærkampspillere og ste alth-skadebonuser. … Han er flott for spillere som elsker nærkamp.

Er Excalibur Umbra bedre enn Excalibur?

- Excalibur Umbra har 36 % ekstra evnestyrke. - Excalibur Umbra har 82,5 % ekstra rustning (247,5 ekstra rustning). - Excalibur Umbra har 330 % ekstra HK (330 ekstra HK). … Han er sikkert bedre enn vanlig Excalibur, men han er helt foreldet i møte med Umbra (med mindre du løper uten Vitality eller Steel Fiber, noe jeg ikke gjør).

Er Excalibur levedyktig?

Ja og nei. Excalibur er levedyktig – han er sterk og holdbar nok til å gjøre det meste av innhold i spillet, men han er ikke "bra" for sliping, siden det finnes dedikerte loot-rammer som er bedre for de fleste formål.

Anbefalt: