Logo no.boatexistence.com

Skal jeg beholde kephalos spyd?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg beholde kephalos spyd?
Skal jeg beholde kephalos spyd?

Video: Skal jeg beholde kephalos spyd?

Video: Skal jeg beholde kephalos spyd?
Video: SKÅL! by Miracle Of Sound 2024, Kan
Anonim

Hvis du viser interesse for spydet, vil hun tilby deg en belønning for å hente det til henne. Når du har hentet det, vil det være opp til om du vil gi henne spydet som lovet eller beholde det for deg selv Prestinnen vil fortelle deg at spydet ifølge legenden er gjemt i grottene i nærheten i årevis.

Skal jeg beholde spydet til Kephalos i Assassin's Creed Odyssey?

Dette betyr at du kan beholde Kephalos-spydet, som er et sjeldent nivå. Dette er veldig tidlig å få tak i en, så du kan beholde den og oppgradere den en stund. For å få en sterk legendarisk bue når du når Phokis, ta turen nordover til Artemis-tempelet.

Kan jeg bruke Leonidas-spydet på Assassins Creed Odyssey?

The Spear of Leonidas er en kraftig artefakt som brukes i Assassin's Creed: Odyssey. Hovedbruken er for å drepe fiender, men spydet er også nødvendig for å låse opp noen av de kraftigere evnene.

Er det bedre å spille som Cassandra eller Alexios?

Selv om hun og Kassandra har en lille- og storesøsterstemning, kan fansen foretrekke forholdet hennes til Alexios. Den kan spille bedre enn Kassandras i den forstand at de to spiller ut hverandre og sine forskjellige opplevelser som forskjellige kjønn.

Hva gjør jeg med Kephalos spyd?

Hvis du viser interesse for spydet, hun vil tilby deg en belønning for å hente det for henne Når du har hentet det, er det opp til om du vil gi henne spydet som lovet eller hold det for deg selv. Prestinnen vil fortelle deg at spydet ifølge legenden har vært gjemt i hulene i nærheten i årevis.

Anbefalt: