Logo no.boatexistence.com

Skal våtdrakten være trang?

Innholdsfortegnelse:

Skal våtdrakten være trang?
Skal våtdrakten være trang?

Video: Skal våtdrakten være trang?

Video: Skal våtdrakten være trang?
Video: ПРАВИЛЬНЫЙ способ чистки акваланга 2024, Kan
Anonim

Generelt bør en våtdrakt sitte tett, som en ny hud, men ikke så stramt at bevegelsesområdet ditt er begrenset. Ermene (hvis full lengde) skal falle ved håndleddsbenet og bena like over ankelbenet, og det skal ikke være hull, lommer eller ruller med neopren.

Hvordan vet du om en våtdrakt er for liten?

En våtdrakt som passer godt skal være veldig tett mot hele kroppen uten pose eller hull. Våtdrakten skal føles som en ny hud med lite eller ingen rynker over hovedområdene av drakten (torso, armlengde, lår) og lite eller ingen rynker i armhulene eller skrittområdene.

Skal en våtdrakt være veldig trang?

Generelt bør en våtdrakt sitte tett, som en ny hud, men ikke så stram at bevegelsesområdet ditt er begrenset. Ermene (hvis full lengde) skal falle ved håndleddsbenet og bena like over ankelbenet, og det skal ikke være hull, lommer eller ruller med neopren.

Blir våtdrakter løsere?

Våtdrakter er laget av et neoprenmateriale. … Selv om alt neopren strekker seg litt, jo høyere grad neoprenet er, jo mer vil det strekke seg. Billig, standard neopren vil strekke seg litt.

Bør du størrelse opp i våtdrakter?

Kort sagt, nei. Du vil oppdage at det ikke gjør så stor forskjell om du kjøper en vinter- eller sommervåtdrakt når det gjelder størrelse. Den eneste forskjellen er tykkelsen – en vintervåtdrakt vil føles strammere enn en sommerversjon, men passformen skal være nøyaktig den samme.

Anbefalt: