Logo no.boatexistence.com

Hvor er det tilstøtende rommet?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er det tilstøtende rommet?
Hvor er det tilstøtende rommet?

Video: Hvor er det tilstøtende rommet?

Video: Hvor er det tilstøtende rommet?
Video: Adjoining Room 2024, Kan
Anonim

Et tilstøtende rom er to gjesterom som ligger ved siden av hverandre og er forbundet med en låst dør mellom dem.

Hva er tilstøtende rom?

I henhold til bransjedefinisjon betyr et TILBYGGENDE rom to rom ved siden av hverandre… som er forbundet med en vegg. Mange hotelleiere tar seg friheten med tilstøtende rom for å utvide denne definisjonen til å inkludere rom I NÆRHETEN av hverandre, for eksempel på andre siden av gangen fra hverandre.

Hva er forskjellen mellom det sammenhengende rommet og det tilstøtende rommet?

- tilstøtende rom betyr at rommene ligger ved siden av hverandre, og det er ingen dør inne for å koble dem sammen. - sammenhengende rom har en dør på innsiden som forbinder dem, uten å måtte gå ut i gangen og deretter inn i det andre rommet.

Er tilstøtende rom billigere?

Hvis du tenker at du ikke har råd til en suite, tenk om igjen. En suite koblet til et hotellrom er halve prisen av en standard suite med to soverom og samme pris som en ferieleie. I tillegg sikrer hoteller at alle får det de vil ha – fasiliteter, rengjøring og sikkerhet.

Kan hotell garantere sammenhengende rom?

De fleste hoteller og feriesteder garanterer ikke sammenhengende rom, de vil bare merke det som en forespørsel. … Men det er fortsatt stressende for foreldre hvis de ikke vet før innsjekking om de til og med vil ha tilstøtende, langt mindre sammenhengende rom. (Viktig merknad: «Adjoining» betyr ikke nødvendigvis å koble til.)

Anbefalt: