Logo no.boatexistence.com

Was betyr tilstøtende?

Innholdsfortegnelse:

Was betyr tilstøtende?
Was betyr tilstøtende?

Video: Was betyr tilstøtende?

Video: Was betyr tilstøtende?
Video: Шов петля в петлю по лицевой глади часть 2. Трикотажный невидимый шов иглой со спиц 2024, Kan
Anonim

tilstøtende, tilstøtende, sammenhengende, sidestilt betyr å være i umiddelbar nærhet tilstøtende kan eller kan ikke innebære kontakt, men antyder alltid fravær av noe av samme type i mellom. et hus med en tilstøtende garasje innebærer definitivt møte og berøring på et tidspunkt eller linje.

Hva betyr ordet tilstøtende?

adjektiv. være i kontakt på et tidspunkt eller linje; plassert ved siden av en annen; grenser; sammenhengende: det tilstøtende rommet; en rad med tilstøtende byhus.

Betyr tilstøtende tilkoblet?

adjektiv forbinder, i nærheten, sammenføyd, sammenføyning, berører, grenser, nabo, nabo, tilstøtende, sammenkobling, tilstøtende, sammenhengende Vi ventet på et tilstøtende kontor.

Hva er en tilstøtende leilighet?

'Tilgrensende bolighus, tilgrensende leiligheter, tilgrensende rom til boligformål og tilgrensende bygninger er de som er i direkte fysisk kontakt med et annet bolighus, leilighet, rom til boligformål eller bygning. '

Hva skjer når noe materialiserer seg?

Hvis en mulig eller forventet hendelse ikke blir realisert, skjer det ikke. Et opprør fra radikale uteble. Hvis en person eller ting materialiserer seg, , dukker de plutselig opp, etter at de har vært usynlige eller på et annet sted.

Anbefalt: