Logo no.boatexistence.com

Skal en bløtlegging av havs alt svi?

Innholdsfortegnelse:

Skal en bløtlegging av havs alt svi?
Skal en bløtlegging av havs alt svi?

Video: Skal en bløtlegging av havs alt svi?

Video: Skal en bløtlegging av havs alt svi?
Video: Возведение новых перегородок в квартире. Переделка хрущевки от А до Я. #3 2024, Kan
Anonim

Hvorfor din nye piercing trenger en havs altsuging. Når du tar en piercing, skaper du bevisst en åpning i huden din på deler av kroppen din. … En måte å hjelpe den nye piercingen på å holde seg frisk er å dyppe den i et havs alt eller s altvannsblanding. Dette kan holde såret rent og fremme heling.

Brent havs alt i bløtlegging?

Saline er lett å lage hjemme, men det er VELDIG viktig å bruke riktige proporsjoner. Bruk av for mye havs alt kan føre til uttørking av huden og til og med brannskader.

Hvorfor brenner s altvann piercingen min?

Bruk aldri mer enn anbef alt s alt eller mindre/mer vann. S alt er et konserveringsmiddel og for mye vil brenne og irritere piercingen din.

Bør jeg bløtlegge piercingen min i s altvann?

Det beste du kan gjøre for piercingen din er å opprettholde en vanlig diett med s altvann. Disse skyller ut piercingen, hjelper til med å trekke ut utslipp, stimulerer blodsirkulasjonen og lindrer irritasjoner. Vi anbefaler på det sterkeste å bløtlegge piercingen minst to ganger om dagen-oftere hvis helbredelsen er vanskelig.

Hjelper havs altsuging infiserte piercinger?

S altvannsbad er viktig for å fjerne piercingen din fra skadelige bakterier og døde hudceller som kan forårsake infeksjon. I begynnelsen er det en god idé å gjøre en bløtlegging rundt to ganger om dagen for alle typer piercing.

Anbefalt: