Logo no.boatexistence.com

Kan utdataformatet endres i hvile?

Innholdsfortegnelse:

Kan utdataformatet endres i hvile?
Kan utdataformatet endres i hvile?

Video: Kan utdataformatet endres i hvile?

Video: Kan utdataformatet endres i hvile?
Video: Томас Кэмпбелл: Эго, паранормальный пси, мой большой палец ноги 2024, Kan
Anonim

ATG Platform REST Web Services støtter JSON og XML-inn- og utdataformater. JSON er standardformatet. For å endre standardformatet, endre egenskapene defaultOutputCustomizer og defaultInputCustomizer til /atg/rest/Configuration-komponenten slik at de peker til den riktige komponenten.

Hva er utdataformatet til REST API?

html - utdata fra databasen som kan vises i html-format (standard) … json - data leveres i json-format, sannsynligvis det beste for programmering. xls/xlsx - data sendes i excel-regnearkformat, sannsynligvis best for etterfølgende analyse av sluttbrukere. xml - også et programmererbasert format.

Hva er de forskjellige REST-svarformatene?

De for øyeblikket tilgjengelige responsformatene for alle REST-endepunkter er strengbaserte formater og inkluderer XML, JSON, PJSON og HTML. … PJSON refererer til "Pretified" JSON. Den formaterer JSON med mellomrom, tabulatorer og vognretur for å forbedre lesbarheten for mennesker, spesielt under applikasjonsutvikling og testing.

Hvilke utdataformater støtter REST API?

De fleste operasjoner i REST API aksepterer inndata i JSON-format, returnerer en utdata i JSON-format, eller begge deler.

Hva er de to formatene til RESTful API?

REST API støtter følgende dataformater: application/json. application/json indikerer JavaScript Object Notation (JSON) og brukes for de fleste ressursene. application/xml indikerer eXtensible Markup Language (XML) og brukes for utvalgte ressurser.

Anbefalt: