Logo no.boatexistence.com

Kan du blande furusol og blekemiddel?

Innholdsfortegnelse:

Kan du blande furusol og blekemiddel?
Kan du blande furusol og blekemiddel?

Video: Kan du blande furusol og blekemiddel?

Video: Kan du blande furusol og blekemiddel?
Video: Can you mix conditioner with bleach? 2024, Kan
Anonim

Kloramin har en effekt som ligner på klorgass, men med tilleggssymptomer som brystsmerter og kortpustethet. Blekemiddel og Pine-Sol: Blanding av disse to kjemikaliene i store mengder vil skape klor gass og kan begrense pusten din.

Kan du kombinere blekemiddel og Pine-Sol?

Mixing Bleach with Other Cleaners

The Association of Residential Cleaning Services, International (ARCSI) sier at bleach aldri skal blandes med følgende: … Pine-Sol: Hvis du blander blekemiddel og Pine-Sol i store mengder, vil det lage klorgass.

Hva kan du blande Pine-Sol med?

Blanding av Pine-Sol med ekstra ammoniakk kan øke rengjøringsevnen for vanskelige flekker og spesielt skitne jobber. På bare noen få minutter kan du lage en supersterk rengjøringsløsning.

Hvilket rengjøringsmiddel kan du blande med blekemiddel?

I et nøtteskall… Klorgass ble generert i et restaurantkjøkken når blekemiddel reagerte med syre. En person døde av eksponering for gassen. Hendelsen tjener som en påminnelse om at blekemiddel bare kan blandes trygt med vann eller vaskemiddel.

Hva skjer når du blander blekemiddel med Pine-Sol?

Kloramin har en effekt som ligner på klorgass, men med tilleggssymptomer som brystsmerter og kortpustethet. Blekemiddel og Pine-Sol: Blanding av disse to kjemikaliene i store mengder vil skape klorgass og kan begrense pusten din.

Anbefalt: