Logo no.boatexistence.com

Når bruker du sokker med mokkasiner?

Innholdsfortegnelse:

Når bruker du sokker med mokkasiner?
Når bruker du sokker med mokkasiner?

Video: Når bruker du sokker med mokkasiner?

Video: Når bruker du sokker med mokkasiner?
Video: No Socks During Summer? Hot Weather Sock Guide For Men 2024, Kan
Anonim

Metode 1 av 15: Bruk korte sokker med mokkasiner for å holde føttene varme. Det er ikke tabu å bruke et par sokker med mokkasinene dine! Når været blir kaldt, ta på deg et par sokker for å holde føttene fine og isolerte.

Når kan du bruke mokkasiner?

Mokkasiner er flotte for våren og sommeren. Fordi de er mer løstsittende enn andre skovarianter, hjelper de deg å holde deg kjølig i varmere vær. Det betyr at de er ideelle for sammenkobling med shorts eller skjørt for en uformell og praktisk look.

Hva bruker du med mokkasin-tøfler?

Mokkasinsko kan ha frynser og/eller perler som pleier å pynte antrekket ditt slik at de kan brukes sammen med en kjole eller et skjørt. De ser også stilige ut når de brukes med bukser, capris, shorts eller skinny jeans.

Hvordan bruker du mokkasiner om sommeren?

Casual, Smooth Moccasin

Bær dem med denimjeans, en ensfarget skjorte i lyse toner og et lærbelte. For de mest konservative gutta anbefaler vi å bruke tynne sokker, men hvis du vil være modigere, rock disse skoene uten sokker.

Bruker du sokker med mokkasiner?

Bruk korte sokker med mokkasiner for å holde føttene varme Det er ikke tabu å bruke et par sokker med mokkasinene dine! Når været blir kaldt, ta på et par sokker for å holde føttene fine og isolerte. … Ankelsokker er en god erstatning hvis du ikke har no-show-sokker liggende.

Anbefalt: