Logo no.boatexistence.com

Indikerer den stiplede linjen?

Innholdsfortegnelse:

Indikerer den stiplede linjen?
Indikerer den stiplede linjen?

Video: Indikerer den stiplede linjen?

Video: Indikerer den stiplede linjen?
Video: Эта Находка Ставит под Сомнение Технологии из Прошлого 2024, Kan
Anonim

Stippet linje gir oss en måte å representere ideen om at noe ikke er solid, i visuelt språk. Det representerer noe som er midlertidig eller permanent Det kan hende at det ikke eksisterer nå, eller bare eksisterer i fremtiden eller i fortiden. Det kan også representere slike ting som er skjult eller usynlig.

Hva er et stiplet linjeforhold?

Dotted-line (indirekte) rapportering

Dotted-line reporting beskriver et forhold mellom en arbeider og en sekundær veileder/leder som gir ekstra tilsyn og veiledning til arbeideren i utførelsen av arbeidet sitt.

Hva er bruken av stiplet linje?

En strek er en liten horisontal linje som flyter i midten av en tekstlinje (ikke nederst: det er en understreking). Den er lengre enn en bindestrek og brukes ofte til å angi et område eller en pause. Bindestreker brukes for å skille grupper med ord, ikke for å skille deler av ord som en bindestrek gjør.

Hva er de stiplede linjene?

På visuelt språk gir den stiplede linjen oss en måte å uttrykke ideen om at noe ikke er konkret Noe ubegrenset. Det kan være midlertidig; det kan hende det ikke eksisterer for øyeblikket (det vil i fremtiden eller det gjorde i fortiden); eller det kan være usynlig eller skjult. På den ene eller andre måten representerer den det den er – ikke solid.

Hva er de 7 typene linjer?

Det finnes mange typer linjer: tykke, tynne, horisontale, vertikale, sikksakk, diagonale, krøllete, buede, spiralformede, osv.. og er ofte veldig uttrykksfulle.

Anbefalt: