Logo no.boatexistence.com

Hva handler mob psycho 100 om?

Innholdsfortegnelse:

Hva handler mob psycho 100 om?
Hva handler mob psycho 100 om?

Video: Hva handler mob psycho 100 om?

Video: Hva handler mob psycho 100 om?
Video: Red Flags (ft. Montaigne) OFFICIAL VIDEO 2024, Juli
Anonim

En psykisk ungdomsskolegutt prøver å leve et norm alt liv og holde de voksende kreftene under kontroll, selv om han stadig får problemer. En synsk ungdomsskolegutt prøver å leve et norm alt liv og holde de voksende kreftene under kontroll, selv om han stadig får problemer. …

Hva er så bra med pøbelpsyko?

Mob Psycho 100 er en veldig bra anime. … Animeen ser ut som "broren" One-Punch, men den har nok styrke til å være annerledes og kose seg. Det er verdt å nevne hans flotte lydspor (Kenji Kawai) og de vil ha en flott dialog med scenene, spesielt med "Explosion of Mob Feelings ".

Er mob psycho 100 seriøs?

Mob Psycho 100 kan ha sine morsomme øyeblikk, men showet har en tendens til å lene seg mot en mer sentimental og seriøs tone Det omvendte er sant for One Punch Man: Mens det har noen alvorlige øyeblikk, spesielt ettersom historien skrider frem, vil ikke en eneste episode etterlate fansen på jakt etter mer latter.

Hvorfor bør jeg se mob psycho 100?

Mob Psycho 100 finner en sunn balanse mellom komedie og handling Dessuten er alle kampene fantastiske, og de bruker en sterk blanding av både fysiske angrep og psykiske overgrep som hold dem uforutsigbare, men la også showet få mer frihet i kampene enn å si One-Punch Man eller til og med Dragon Ball.

Hva skjer når mobben når 100?

I løpet av serien når Mob gjentatte ganger «100 %», noe som betyr at han har samlet nok stress eller undertrykt følelser til å miste kontrollen over kreftene sine og bli farlig.

Anbefalt: