Logo no.boatexistence.com

Hvorfor sende inn singel eller husstandsoverhode?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor sende inn singel eller husstandsoverhode?
Hvorfor sende inn singel eller husstandsoverhode?

Video: Hvorfor sende inn singel eller husstandsoverhode?

Video: Hvorfor sende inn singel eller husstandsoverhode?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, April
Anonim

The Head of Household-arkiveringsstatus har noen viktige skattefordeler i forhold til Single-filing-statusen. Hvis du kvalifiserer som husholdningsoverhode, vil du ha en lavere skattesats og et høyere standardfradrag enn en enslig person. Dessuten må Husholdningsoverhoder ha høyere inntekt enn enslige filer før de skylder inntektsskatt.

Hva om jeg meldte inn singel i stedet for husholdningsoverhode?

Hvis du allerede har arkivert, , må du endre tilbakemeldingen for å endre arkivstatusen. Du må vente til IRS har godtatt den opprinnelige returen før du sender inn endringen.

Hvem kvalifiserer som husholdningsoverhode for IRS?

Generelt, for å kvalifisere for innleveringsstatus for husstandsleder, må du ha et kvalifiserende barn eller en forsørgerEn forvaringsforelder kan imidlertid være berettiget til å kreve innleveringsstatus som leder av husstanden basert på et barn, selv om han eller hun har frigitt et krav om fritak for barnet.

Hva betyr husholdningsoverhode for skatteformål?

Skattebetalere kan sende selvangivelse som husholdningsoverhode (HOH) hvis de betaler mer enn halvparten av kostnadene for å forsørge og huse en kvalifisert person. Skattebetalere som er kvalifisert til å klassifisere seg selv som en HOH, får høyere standardfradrag og lavere skattesatser enn skattebetalere som melder inn som singel eller gift separat.

Kan jeg kreve husholdningsoverhode hvis jeg er singel uten forsørgere?

Husholdningssjefsreglene tilsier at du kan melde deg som husstandsoverhode selv om du ikke krever at barnet ditt er forsørget når du kommer tilbake.

Anbefalt: