Logo no.boatexistence.com

Hvilke skoger har nåleformede blader?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke skoger har nåleformede blader?
Hvilke skoger har nåleformede blader?

Video: Hvilke skoger har nåleformede blader?

Video: Hvilke skoger har nåleformede blader?
Video: Identifying Conifers by Needles 2024, Kan
Anonim

Barskog består for det meste av bartrær, som er trær som vokser nåler i stedet for blader og kongler i stedet for blomster. Bartrær har en tendens til å være eviggrønne - de bærer nåler hele året. Disse tilpasningene hjelper bartrær å overleve i områder som er veldig kalde eller tørre.

Hvor finnes nåleformede blader?

furu, gran, gran og sedertre er noen trær med nåleformede blader. Bladene har nåleform på grunn av tørrhet i luften for å forhindre vanntap på grunn av transpirasjon.

Hvilken type trær har nåleformede blader?

furu, gran, gran og sedertre er noen av trærne med nåleformede blader. De er rikelig i høye områder hvor regnet faller mindre og temperaturen er lav. På grunn av tørrhet i luften har de nåleformede blader for å forhindre vanntap på grunn av transpirasjon.

Hva er fordelen med at trær har nåleformede blader?

Nåler har lavere vindmotstand enn store, flate blader, så det er mindre sannsynlig at treet faller under en stor storm. Nåler er tøffe for insekter å spise.

Hvilken plante har nåler i stedet for blader?

Et eviggrønt tre er bedre i stand til enn andre trær å kontrollere vanntapet fordi det har nåler i stedet for blader. Fordampningsprosessen bremses. Dette er grunnen til at eviggrønne trær kan overleve i enkelte områder og forhold som andre trær ikke kan.

Anbefalt: