Logo no.boatexistence.com

Når kjøper ysolda den bannerede hoppen?

Innholdsfortegnelse:

Når kjøper ysolda den bannerede hoppen?
Når kjøper ysolda den bannerede hoppen?

Video: Når kjøper ysolda den bannerede hoppen?

Video: Når kjøper ysolda den bannerede hoppen?
Video: Skyrim - How To Get Ysolda the Bannered Mare Inn 2024, Kan
Anonim

1 Svar. Ysolda er skrevet for å ta over Bannered Mare ved Huldas død For å gjøre Ysolda til gjestgiver for Bannered Mare, må du drepe Hulda, eller få henne til å dø på en eller annen måte. Ysolda har imidlertid også manus til å overta noen andre butikker ved eierens død.

Er Ysolda en narkotikaforhandler?

Ysolda Guzzler er Crotch Guzzlers kone, og moren til barna hans. Hun var først kjøpmann, eller det var i det minste det mannen hans trodde hun var. Senere ble det kjent at hun var en narkotikaforhandler.

Kan du kjøpe Bannered Mare?

Ysolda kan overta forskjellige butikker hvis eieren dør.… Hun sier at hun ønsker å kjøpe The Bannered Mare av Hulda, og hvis Hulda blir drept, overtar Ysolda som utleier. Hvis Anoriath dør, vil hun noen ganger passe på markedsboden hans, selv om dialogen hennes ikke endres og hun ikke har noe for salg.

Er Ysolda en god kone i Skyrim?

Etter at hun har fått en Mammoth-støtann, kan Ysolda bli gift i Skyrim Hun er bare tilfeldig involvert i andre oppdrag, selv om hun er involvert i et lite sideoppdrag om å sove Tresap. Ysolda er bare sivil, så hun er ikke akkurat den mest nyttige ektefellen når det kommer til eventyr.

Hvem kjøper mammutstønner Skyrim?

Merchants

  • Kan kjøpes fra Lucan Valerius i Riverwood.
  • Kan kjøpes fra Ysolda hvis Dragonborn er gift med henne.
  • The Dragonborn kan kjøpe en fra jegeren som ligger like nord for White River Watch.

Anbefalt: