Logo no.boatexistence.com

Hvor er den hermetiske kompressoren?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er den hermetiske kompressoren?
Hvor er den hermetiske kompressoren?

Video: Hvor er den hermetiske kompressoren?

Video: Hvor er den hermetiske kompressoren?
Video: What is Hermeticism? 2024, Juli
Anonim

Hermetiske kompressorer er ideelle for små kjølesystemer, der kontinuerlig vedlikehold (påfylling av kjølemiddel og oljefylling osv.) ikke kan sikres. Derfor er de mye brukt i husholdningskjøleskap, romklimaanlegg osv..

Hvor er bruken av hermetisk kompressortype?

Den hermetisk forseglede stempelkompressoren er mye brukt til kjøle- og klimaanlegg. I alle husholdningskjøleskap, dypfrysere, vindusklimaanlegg, delte klimaanlegg, de fleste pakkede klimaanlegg, brukes den hermetisk forseglede stempelkompressoren.

Hvor brukes semi-hermetiske kompressorer?

Semi-hermetiske kompressorer brukes i mellomstore til store kjøle- og klimaanlegg, hvor det er billigere å reparere og/eller pusse opp kompressoren sammenlignet med prisen på en ny en. En hermetisk kompressor er enklere og billigere å bygge enn en semi-hermetisk eller åpen kompressor.

Hvorfor er hermetiske kompressorer utformet?

I en hermetisk kompressor er både motoren og kompressoren plassert innenfor et enkelt ytre sveiset stålskall. Den største ytelsesfordelen med en hermetisk kommersiell kompressor er at den er effektivt lekkasjesikker … Målet er å isolere hovedkompressoren og motoren i et trygt miljø.

Hva er forskjellen mellom en hermetisk og semi-hermetisk kompressor?

I hermetiske kompressorer skjer smøring av sentrifugalkraft, som får oljen til å sirkulere. Mens semi-hermetiske kompressorer har en oljepumpe, som har det som kalles tvungen smøring.

Anbefalt: