Logo no.boatexistence.com

Hvordan ser bluegrass billbug ut?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ser bluegrass billbug ut?
Hvordan ser bluegrass billbug ut?

Video: Hvordan ser bluegrass billbug ut?

Video: Hvordan ser bluegrass billbug ut?
Video: What We Wish We Had Known Before Visiting Nepal! 2024, Kan
Anonim

Identifikasjon: Voksne biller er kjedelige grå til svarte biller, ¼ til ½ tomme lange, med snute eller nebb. Billbug-larver er hvite, benløse, 5/8-tommers lange, pukkelryggede larver med et gult til brunt hode, som er hardere i teksturen enn den myke, hvite kroppen.

Hva er bluegrass Billbug?

Bluegrass billbug (Sphenophorous parvulus) er en bille, som tilhører familien Curculionidae. Det er et rotmatende insekt som finnes på plener og torvgress. Billbugs kan sees nær fortau, oppkjørsler og andre varmekilder. Skader er oftest sett i juli og august.

Hvordan ser en Billbug ut?

Nebbelarver er hvite med rødbrune hoder og ligner veldig på hvite larver, en annen vanlig plenskadedyr. Imidlertid har ikke billbug-larver ben; hvite larver gjør. … Billbug-skadet gress bryter av ved jordlinjen og er vanligvis ledsaget av massevis av pulveraktig sagflislignende ekskrementer.

Hvordan vet jeg om jeg har billbugger?

For virkelig å diagnostisere nebbeangrep, trekk de døde stilkene på berørt torv oppover Hvis stilkene lett brekker av, blir stilkene hulet ut, og det er sagflislignende materiale tilstede, billbugs er årsaken. Du kan også se svarte eller grå voksne billbugger langs gangveier og oppkjørsler på solfylte dager.

Bluegrass Billbug Life Cycle

Bluegrass Billbug Life Cycle
Bluegrass Billbug Life Cycle
22 relaterte spørsmål funnet

Anbefalt: