Logo no.boatexistence.com

Kan grenadin erstatte enkel sirup?

Innholdsfortegnelse:

Kan grenadin erstatte enkel sirup?
Kan grenadin erstatte enkel sirup?

Video: Kan grenadin erstatte enkel sirup?

Video: Kan grenadin erstatte enkel sirup?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Enda en flott grenadinerstatning? Granateplejuice og enkel sirup. Bland sammen 2 deler enkel sirup og 1 del granateplejuice. Den lager en søt, knallrød sirup som er veldig lik den ekte varen.

Er grenadin en enkel sirup?

Denne søte syrlige sirupen er faktisk laget av granatepler, og den er overraskende enkel å lage hjemme. Tenk på grenadin slik du kan vurdere enkel sirup og sur blanding. Alle disse søtningsmidlene er avgjørende for en velfylt bar.

Hva kan jeg bruke hvis jeg ikke har enkel sirup?

Beste enkle sirupserstatning

  1. Lønnesirup. Den beste enkle sirupserstatningen vi har funnet? Lønnesirup. …
  2. Agavesirup. Agavesirup er også en god erstatning for enkel sirup i cocktailer (det brukes noen ganger til å søte margaritas). Nektaren kommer fra agaveplanten. …
  3. Kjære. Honning er en annen god enkel sirupserstatning.

Er grenadin det samme som sirup?

Grenadine er en viskøs sirup som har en søt-syrlig fruktduft. Men i tilfelle du har gått glipp av denne alkoholfrie sirupen, har vi stablet en liste over grenadinerstatninger. Prøv å blande dem i oppskriftene dine og lag forfriskende cocktailer. Grenadine er en tyktflytende sirup som har en søt-syt fruktduft.

Hva kan erstatte grenadin?

De beste Grenadine-erstatningene er Melass, bringebærsirup og Orgeat-sirup. Fruktjuice og Cassis-likør er også gode grenadin alternativer.

Anbefalt: