Logo no.boatexistence.com

Er bubbler det samme som drikkefontene?

Innholdsfortegnelse:

Er bubbler det samme som drikkefontene?
Er bubbler det samme som drikkefontene?

Video: Er bubbler det samme som drikkefontene?

Video: Er bubbler det samme som drikkefontene?
Video: DIY Bubbler Fountain Effect - The Perfect Fountain Bubbler Effect 2024, Juli
Anonim

En bobler er … du gjettet riktig, det samme som en vannfontene eller drikkefontene Det er formelt definert som "en drikkefontene som spruter vann." Ordet bubbler brukes vanligvis bare på denne måten i noen få områder i USA, inkludert Wisconsin og deler av New England. … De kalles noen ganger gassboblere.

Hvorfor kaller de en vannfontene en bobler?

Hvor kom begrepet "boble" som bare vi bruker om en vannfontene fra? … De første referansene til drikkefontener som bobler i Milwaukee-aviser dukket opp i 1910, da de kalles "sanitærbobler", "fontenebobler" eller "vannbobler". Prefiksene f alt bort på begynnelsen av 1920-tallet.

Hva kaller australiere en drikkefontene?

Drikkefontene/ bubbler er en vanlig leksikalsk variant i Australia. … Bubbler er mest fremtredende i delstaten New South Wales, mens drikkefontene er det foretrukne ordet i Queensland og Victoria.

Hvilken stat kaller en vannfontene en boblemaskin?

Qld word. Qld bruker "Fountain". Bubbler er en NSW term.

Hva kaller de en vannfontene i Boston?

Bubbler er en slangbetegnelse for en vannfontene, eller drikkefontene, og den brukes bare i Boston-Providence-områdene. En lingvistisk undersøkelse utført av North Carolina State University viser at flertallet av Amerika foretrekker "vannfontene", og bare rundt 18,3 % av landet sier "bobler ".

Anbefalt: