Logo no.boatexistence.com

Hvor sendes en forføyning?

Innholdsfortegnelse:

Hvor sendes en forføyning?
Hvor sendes en forføyning?

Video: Hvor sendes en forføyning?

Video: Hvor sendes en forføyning?
Video: Preliminary Injunctions and Temporary Restraining Orders Explained Learn About Law 2024, Kan
Anonim

I vanlig arbeidstid kan en begjæring om forføyning sendes til kontoristkontoret. I noen fylker vil lokale byråer hjelpe med å fylle ut de nødvendige skjemaene. Når skjemaene er utfylt, vil kontoristen sende inn begjæringen og varsle dommerkontoret.

Når kan jeg få en forføyning mot noen?

Du kan søke om forføyning mot enhver person som har trakassert eller forfulgt deg eller satt deg i frykt for vold ved bevisst å volde deg nød ved to eller flere anledninger. Dette er forskjellig fra besøksforbud som kan gis i straffedomstolene.

Hva er prosessen for å få et forføyning?

For å få en forføyning, retten vil kreve at den flyttende parten stiller sikkerhet for å sikre mot at et urettmessig forføyning innføresDenne sikkerheten kan innbetales til Retten i kontanter, eller den flyttende part kan få en obligasjon eller annen form for økonomisk sikkerhet for å beskytte den ikke-flyttende parten.

Hvilke bevis trenger jeg for å få en forføyning?

En begjæring om midlertidig forføyning må vanligvis støttes av bevis. Dette vil vanligvis være i form av en vitneerklæring eller erklæring, inkludert alle vesentlige fakta som retten bør gjøres oppmerksom på, og vedlegg relevante dokumenter.

Hva er et eksempel på et påbud?

Foreløpige og permanente forføyninger gis basert på bevis som fremlegges av en saksøker i en sivil sak. Et eksempel på en foreløpig forføyning kan være når et ektepar eier en bedrift og går gjennom en skilsmisse Kanskje det er en tvist om hvem som eier eller kontrollerer virksomheten og dens eiendeler.

Anbefalt: