Vil konføderert sjasmin overleve en frysing?

Innholdsfortegnelse:

Vil konføderert sjasmin overleve en frysing?
Vil konføderert sjasmin overleve en frysing?

Video: Vil konføderert sjasmin overleve en frysing?

Video: Vil konføderert sjasmin overleve en frysing?
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Oktober
Anonim

Confederate Star Jasmine: Denne vintreet er også klassifisert som sone 8, men en vedvarende frysing vil ofte drepe den tilbake, noen ganger til bakken. Skrap vinstokkene for å se om det fortsatt er grønt under barken. Hvis det er det, kutt toppen tilbake noen meter hvis den er høy, og vent til den blader ut.

Overlever jasmin frysing?

En frost eller frys kan skade en dunet sjasmin, spesielt hvis sjasminen er spesielt sårbar eller det kalde været er utenom sesongen. Etter en kald hendelse kan det være fristende å utføre korrigerende beskjæring nesten umiddelbart. Imidlertid kreves det ofte tålmodighet for å forhindre ytterligere skade.

Er den konfødererte sjasminen kaldbestandig?

Kaldtoleranse

Stjernesjasmin, også kjent som konføderert sjasmin, er hardfør mot USDA-sone 8 … For USDA-sone 8 er dette gjennomsnittet 10 til 15 grader Fahrenheit, men så lave temperaturer opprettholdes sjelden i lange perioder og faller kanskje ikke så lavt hver vinter. Stjernesjasmin tåler temperaturer så lave som 10 F.

Tåler stjernesjasmin frost?

Ideell plass? Jasmin er ikke masete når det kommer til jord. Men den foretrekker fuktig, godt drenert jord med litt organisk materiale. Jasmin vokser lykkelig i full sol eller delvis skygge og er halv til helt frosthard.

Kommer stjernejasmin tilbake etter en frysing?

Hvis bladene er brune, skjær dem av ved stammen. De fleste årene vil ny vekst komme ut på våren og planten vil komme seg fint. Confederate Star Jasmine: Denne vintreet er også klassifisert som sone 8, men en vedvarende frysing vil ofte drepe den tilbake, noen ganger til bakken.

Anbefalt: