Logo no.boatexistence.com

Kysset trærne forsiktig?

Innholdsfortegnelse:

Kysset trærne forsiktig?
Kysset trærne forsiktig?

Video: Kysset trærne forsiktig?

Video: Kysset trærne forsiktig?
Video: Собственность_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Månen skinner sterkt. I en natt som denne, Når den søte vinden kysset trærne forsiktig og de ikke bråkte, i en slik natt tror Troilus seg opp på de trojanske veggene 5 Og sukket sjelen sin mot de greske teltene der Cressid lå den natten.

Hva truer Portia og Nerissa ektemennene sine med at de vil gjøre for å få tilbake ringene?

Portia og Nerissa gir etter, gir hver av ektemennene deres en ring og foreslår at de viser mer forsiktighet når de holder disse ringene Bassanio og Gratiano gjenkjenner disse som de samme ringene de ga til advokaten og kontoristen hans, og Portia og Nerissa hevder at de lå med herrene for å få tilbake ringene.

Hva handler Romeo and Juliet Act 5 Scene 1 om?

Summary and Analysis Act V: Scene 1. I Mantua tror Romeo feilaktig at drømmene hans gir gode nyheter fordi han drømte at Juliet fant ham død, men gjenopplivet ham med kyssene sine Romeo's tjener, B althasar, rapporterer deretter til Romeo at Juliet er død. Romeo, som kontrollerer sorgen sin, planlegger å returnere til Verona.

Hva sier Lorenzo om Troilus?

LORENZO: Månen skinner klart: i en natt som denne, da den søte vinden kysset trærne mildt, og de ikke bråkte, i en slik natt, Troilus tror jeg klatret på veggene av Troja, og sukket sin sjel mot de greske teltene, der Cressida lå den natten.

Hva later Portia og Nerissa når de oppdager at ektemennene deres ikke lenger har ringene sine?

Bassanio og Gratiano er begge hjerteknuste da Portia og Nerissa later som de er opprørt og nekter dem tilgang til sengene deres for å ha gitt bort ringene. Portia satser så på at Bassanio ga ringen sin til en kvinne, noe han uvitende gjorde.

Anbefalt: