Logo no.boatexistence.com

På billedvev-definisjonen?

Innholdsfortegnelse:

På billedvev-definisjonen?
På billedvev-definisjonen?

Video: På billedvev-definisjonen?

Video: På billedvev-definisjonen?
Video: What is a Tapestry? The Art of Tapestry Weaving 2024, Juli
Anonim

Tapestry er en form for tekstilkunst, tradisjonelt vevd for hånd på en vevstol. Tapetet er innslagsvevning, der alle varptrådene er skjult i det ferdige arbeidet, i motsetning til de fleste vevde tekstiler, hvor både renningen og vefttrådene kan være synlige.

Hva er betydningen av billedvev?

1a: et tungt håndvevd vendbart tekstil som brukes til oppheng, gardiner og møbeltrekk og preget av kompliserte billeddesign b: en ikke-reversibel imitasjon av billedvev som hovedsakelig brukes til møbeltrekk. c: broderi på lerret som ligner vevd billedvev nålepunktteppe.

Hvordan bruker du ordet billedvev i en setning?

Tapestry in a Sentence ?

  1. Amerika er et billedvev av raser og kulturer fra hele verden, som kombinerer dem alle til én helhet.
  2. Det er et flott billedvev av insektarter som biologer kan forske på, hver av dem er svært forskjellige fra hverandre.

Hva er verbet for billedvev?

verb (brukt med objekt), tap·es·tried, tap·es·try·ing. å møblere, dekke eller pynte med billedvev. å representere eller avbilde i et billedvev.

Hva er meningen med tape Stri?

oss. /ˈtæp·ə·stri/ en sterk klut med fargede tråder vevd inn i den for å lage et bilde eller design, vanligvis hengt på en vegg eller brukt til å dekke møbler: [C] Mitchell lager billedvev som skildrer elvelandskap. (Definisjon av billedvev fra Cambridge Academic Content Dictionary © Cambridge University Press)

Anbefalt: