Er en kremleggstang en dvervel?

Innholdsfortegnelse:

Er en kremleggstang en dvervel?
Er en kremleggstang en dvervel?

Video: Er en kremleggstang en dvervel?

Video: Er en kremleggstang en dvervel?
Video: Putting the E.R. in 'blunder' 2024, September
Anonim

Raseoversikt: Bevaringsstatus: Sjelden. Størrelse: Stor høns og bantam. Opprinnelse: The Legbar var den andre auto-sexing kyllingrasen skapt av Prof. … The Cream Legbar har en kam og legger blå til blågrønne egg.

Hvilke raser utgjør en Cream Legbar?

De krysset amerikanske sperrede Plymouth Rock-fugler med brune leghorn og skapte gull- og sølvfargevariantene. Pease laget en krem legbar ved å krysse disse med hvite leghorn; senere kryssing med Araucanas førte til at dette fikk en kam og til å legge blå eller blågrønne egg.

Hva er forskjellen mellom en Cream Legbar og en Crested Cream Legbar?

Den mest merkbare egenskapen til Cream Legbars er de bedårende små fjærkammene de har på hodet, rett bak kammene. Kammene er betydelig større hos hønene, og mye mindre merkbare hos hanene.

Blir Cream Legbars?

Denne hardføre rasen er aktiv og en nøysom spiser. Det er ganske uvanlig at de blir grusomme. Vær oppmerksom på at mange såk alte Cream Legbars ikke oppfyller rasestandarden fordi de har mistet det fortynnede kremgenet.

Er Cream Legbars-vennlige?

Generelt er Cream Legbars vennlige, letthåndterlige og ganske omgjengelige De har imidlertid en vill side, og derfor bryr de seg ikke spesielt om innesperring. De er utmerkede grovfôrer, veldig årvåkne og rovdyrkyndige. Haner kan være aggressive, spesielt i parings- og hekkesesongen.