Logo no.boatexistence.com

Kan kobolds endre kjønn?

Innholdsfortegnelse:

Kan kobolds endre kjønn?
Kan kobolds endre kjønn?

Video: Kan kobolds endre kjønn?

Video: Kan kobolds endre kjønn?
Video: Please don't remove Pack Tactics from Kobolds! - D&D 5E 2024, Juli
Anonim

“I tillegg kan kobolds sakte skifte kjønn. Hvis de fleste menn eller hunner av en stamme blir drept, endres noen overlevende over flere måneder til stammen er balansert igjen.»

Har kobolds kjønn?

I sin naturlige tilstand er kobolds en nøytral rase, som ikke viser noen reproduktive organer (selv om de har de grunnleggende kloakalstrukturene til ethvert reptil).

Kan kobolder bli drager?

Races of the Dragon tilbyr Dragonwrought bragden, tilgjengelig for Kobolds på 1. nivå. Bragden endrer Kobold-typen til Dragon, og gir dem True Dragon-aktige alderskategorier (virvel, ung voksen, osv., opp til stor wyrm).

Hvordan reproduserer kobolds seg?

Som krypdyr klekkes kobold fra egg med hardt skall Når en hunnkobold er blitt befruktet, legger hun ett egg innen to uker, med 10 % sjanse for å legge to egg. Egget må ruges i 60 dager, deretter klekkes det ut til en kobold wyrmling som er i stand til å gå og mate etter bare noen få timer.

Hva er kobolds redde for?

Kobolds definerende karakteristikk er at de er det svakeste monsteret i monstermanualen. Hver for seg er de redd for alt … Kobolds vil frykte enhver skapning som dreper mange av dem, men skapningene de tilber mest slavisk er de med årsaksfrykteffekter: typisk har drager og demoner slike krefter.

Anbefalt: