Logo no.boatexistence.com

Er påfølgende utbedringstiltak synlige?

Innholdsfortegnelse:

Er påfølgende utbedringstiltak synlige?
Er påfølgende utbedringstiltak synlige?

Video: Er påfølgende utbedringstiltak synlige?

Video: Er påfølgende utbedringstiltak synlige?
Video: Почему не удается вылечить поясницу и ноги 2024, Kan
Anonim

Bevis for påfølgende utbedringstiltak er generelt ikke tillatt eller oppdages med mindre det brukes til å bevise noe annet enn uaktsomhet, for eksempel om en part hadde kontroll over eller opprettholdt et sted hvor det oppsto en skade.

Er påfølgende utbedringstiltak tilgjengelig i Texas?

Regel 407(a) krever ikke utelukkelse av bevis for påfølgende utbedringstiltak når de tilbys for et annet formål, for eksempel å bevise eierskap, kontroll eller gjennomførbarhet av forholdsregler, hvis de er kontroversielle, eller riksrett. Texas-regelen, i motsetning til den føderale regelen, bestemmer at tilbakekallingsmeldinger er admissible

Er påfølgende utbedringstiltak oppdaget California?

Regelen mot påfølgende tillatelige tiltak [Evidence Code Section 1151) er en av admissibility, not oppdagbarhet [Bank of the Orient v. Superior Court (1977) 67 Cal.

Er påfølgende utbedringstiltak tillatt?

I henhold til de føderale bevisreglene, selv om påfølgende utbedringstiltak ikke kan brukes for å bevise en parts forseelse eller skyldig oppførsel, kan bevis for et påfølgende avhjelpende tiltak tillates for andre relevante formål, for eksempel for å bevise eierskap, eller kontroll, eller at det var mulig å ha forhindret …

Hvorfor er bevis for påfølgende utbedringstiltak ikke tillatt for å vise at man er uaktsom eller skyldig?

Regelen inkorporerer konvensjonell doktrine som utelukker bevis for påfølgende utbedringstiltak som bevis på en innrømmelse av feil. Regelen hviler på to grunnlag. (1) Atferden er faktisk ikke en innrømmelse, siden atferden er like forenlig med skade ved ren ulykke eller ved medvirkende uaktsomhet.

Anbefalt: